Aspirant leden

Uiteraard is er ruimte voor nieuwe of aspirant leden die tot ons koor willen toetreden. Het koor bestaat momenteel uit ruim 30 leden, met een meerstemmig, uniek harmonieus geluid. Naast het unieke geluid zijn wij ook een unieke groep van mannen die elkaar als vrienden in voor- en tegenspoed ondersteunt. Tijdens de repetitie avonden (in Ganzenust te Vriescheloo), is het in de pauze en na afloop gezellig met elkaar wat drinken en bijpraten.

Op een maandag repetitieavond kunt u als aspirant lid, vrijblijvend komen kennismaken en de sfeer rondom ons koor proeven. Veelal wordt door het aspirant lid de eerste avond, na de pauze al met het koor meegezongen. Uiteraard zal er bij een wederzijds goed gevoel ook gekeken worden waar u eigen unieke stemgeluid binnen het koor het beste valt in te passen.

Twijfelt u nog om deze eerste stap te zetten, dan is het misschien leuk om eerst eens een optreden van het koor bij te wonen. In onze agenda staan de geplande optredens voor de komende maanden. Maak hier dan ook gerust een praatje met een van de koorleden of dirigent. Wellicht neemt dit de twijfels weg en zien we u op een van onze repetitieavonden.

Heeft u interesse